Nyhedsbrev

VELKOMMEN

art4aid.dk er under
konstruktion og opdatering.

   

Hvem er vi?

Hos Art4Aid mener vi, at kunst og velgørenhed hænger sammen. Det budskab vil vi sprede til virksomheder og kunstnere i hele Danmark. Derfor formidler vi udlejning af kunst, som kan være med til at gøre en forskel.

 

På nuværende tidspunkt støtter vi Folkekirkens nødhjælpsarbejde. Målet er at genere et stort bidrag, som skal gøre en forskel for børn og voksne i nød.

 

Vær med til at hjælpe os med at hjælpe andre. Ring allerede i dag for en uforpligtende snak.

 

 

Hvad tilbyder vi virksomheder?

For virksomheder og andre, der har plads til rådighed, tilbyder vi udlejning af kunstværker i en periode på en til to måneder. Derefter udskiftes billederne med andre kunstværker. Det betyder, at medarbejderne kontinuerligt vil få ny inspiration i deres hverdag.

 

Art4aid.dk har et omfattende kunstbibliotek, og vi tegner abonnementer for både seks og tolv måneder.

Rekvirer vores omfattende portfolio allerede i dag, så vi allerede i morgen kan komme i gang med et samarbejde – til gavn for jeres virksomhed og den gode sag.

 

 

Hvad tilbyder vi kunstnere?

Art4aid promoverer og udbreder kendskabet til netop din kunst. Vi sørger for, at dine kunstværker løbende udstilles i virksomheder og institutioner over hele Danmark.

Det betyder, at du som kunstner til enhver tid vil blive sat i forbindelse med projekter, der vedrører etik og social ansvarlighed. Art4aid er derfor en mulighed for at støtte en god sag og få værdifulde kontakter!

Alle vores tilknyttede kunstnere er en del af vores fællesskab, og vi gør vores yderste for at leve op til de krav, du stiller til os. Ring allerede i dag for en uforpligtende snak, så vi kan komme i gang med en sponsoraftale allerede i morgen.